09 June 2014

Nädalavahetus Saaremaal

Veetsin nädalavahetuse Saaremaal ja nagu ikka, siis aeg läheb seal nii kiiresti - enamasti ongi päris tihe päevakava, sest tahan külla jõuda Mammale ja ideaalis ka Kuressaares klassiõele, soovin võtta aega külateedel jalutamiseks ja looduse imetlemiseks. Juba Saaremaale minnes tean, et lahkun sealt kilo-kaks raskemana, sest eks ta paras söögiorgia ole, vanemad varuvad ekstra minu lemmiktoite selleks ajaks.
Tüüpilisi outfiti pilte mul nädalavahetusest ei ole, kuigi oleks võinud teha, sest emal on nii ilusad õitsevad lillepeenrad ja põõsad ning armsad kiviaiad, mis oleks ideaalseks taustaks jäänud. Aga selle taksidega pluusi, mille eelvaate facebookist leidis, näete ära. Rannas tuule käes olen ma sellega küll fotol nii vähemalt 5 kilo raskem muidugi. Lisaks näeb mõnda fotot Kuressaarest ja selle lähiümbrusest ja lapsega foto on vanemate juures tehtud.


I spent weekend in Saaremaa, visited my family. Like usual time just flies away there - I always visit my granny and I try to have a cup of tea with my friend from gymnasium. I also like to have time for long walk in the countryside and just enjoy this beautiful nature.
I don´t have typical outfit pictures from this weekend, but I have some nature photos I want to share with you. 

No comments:

Post a Comment