10 September 2015

OOTD: 09.09.2015, Pimeõhtusöök

Eile oli mul esimene lastevaba õhtu blogiauhindade üritusest saadik. Nimelt sain ma eelmine aasta sünnipäevaks sõbrannalt kingituseks kinkekaardi pimeõhtusöögile ja kui tema mõtles, et saame seda abikaasaga kahekesi nautima minna, siis mina jätsin mehe hoopis lastega koju ja haarasin selle sama sõbranna kaasa.


Pimeõhtusöögid Krua restoranis algasidki eilsega juba kolmandat hooaega. Korraga einestas ühe pika laua taga 20 inimest, et tegemist on pika lauaga sain ma teada alles 2-tunnise õhtusöögi lõpus, ma nimelt olin päris veendunud, et tegemist on L-kujulise lauaga või on inimesed mitmesse lauda paigutatud. Õhtusöök algas eesruumis silmaklappide pähe panekuga, niiet seetõttu ei olnudki mul lauast ega ruumist vähimatki aimu. Pärast väikest tutvustusringi võis silmaklapid eest ära võtta, ruum nimelt oli ka absoluutselt pime. Selline lahendus, et ruum on pime on mu meelest parim, muidu tekib ikka teiste sööjate pärast kohmetus, et kui ma ikka plätserdan või veider olen, siis teised ju näevad ning tekiks kange tahtmine vahepeal klappide alt piiluda. Lisaks oli ilma silmaklappideta natuke vabam ja mugavam olla. Ruum ise oli natuke liiga umbne ja palav, aga kuna kõik õhuavad, kust valgust võiks immitseda on kinni pandud, siis eks see sellest tuligi. Õhtu meelelahutuse ja sujuva vestluse eest hoolitses Julia, kelle jaoks iga õhtusöök on tema nägemispuude tõttu pimeõhtusöök.  Õhtu lõpus saime meie aga näha, kes oli meie naabriks ja milline oli ruum ning milline nägi see maitsev kolmekäiguline õhtusöök välja (minu jaoks oli pearoog natuke liiga vürtsine, oma veepudeli jõin selle kõrvale tühjaks ja magustoiduks oleks ma ka ehk eelistanud pigem üht koogitükki, aga eelroog oli lihtsalt suurepärane).

Ja lõpuks riietusest ka. Mu kindel soov oli kleiti kanda, sest ma ei pidanud imetamise peale mõtlema. Lõpuks jäi sõelale kaks kleiti - üks natuke pidulikum, kuid lühem ja ilma varrukateta ning teine - pigem igapäevasem, kuid see-eest pikem ja varrukatega. Kuigi ilmaga eile vedas, siis õhtud on ikka päris jahedad juba ja valisin ikkagi igapäevasema, mis on soojem. Lohutasin end mõttega, et keegi ei näe, mis mul seljas on ja mustriliselt kleidilt paistab sülle aetud toidust tekkinud plekid vähem välja :)


Kaltsukast:
Kingad
Jakk
Kott: Like Twice
Kleit: Leiupood

2 comments: