16 September 2015

OOTD: 16.09.2015 - abikaasa valik


Kes mu blogi facebooki piilumas käib, siis teab, et tänase riietuse valis mulle välja abikaasa. Ma tegelikult tahtsin, et ta teeks seda terve nädala, sest ma ise leian, et üheks päevaks on lihtne riideid valida, eelistades komplekti, mida  ta on varem mu seljas näinud, seitsmeks päevaks erinevat riietust kokku panna aga märksa raskem. Hetkel on see seitse päeva veel läbirääkimisel.

Raiko ise kirjutab oma valiku kohta nii:
"Kui Agnes ütles, et võiksin talle riideid valida, siis koheselt läks peas alarm tööle - LÕKS. See ei lõppe kunagi hästi, kui mingisuguseid riideid valin ning olin kindel, et tõmban oma naisest mõned pisarad välja, kui nö "valed" komplektid valin. Veidi mõtlesin ning hakkasin tajuma, et tegelikult oleks täiesti huvitav enda tähelepanevõimet proovile panna ning proovide imiteerida viisi, kuidas Agnes ennast riidesse paneb. Esimene kostüüm või komplekt sai kokkupandud pluusi järgi. Kõigepealt vaatasin pluusi, mis oleks korralik, poolametlik ja mugav. Peale seda otsisin pükse, mis oli juba keerulisem, kuid kahe vahel oli valida, siis silmale tundus, et need heledamad on mugavamad. Jakiga oli tegelikult lihtne - lihtsalt vaatasin, et ei tekiks liigset kontrasti ning oligi kõik. Kingad lähtusid juba üldisest muljest, mida kostüüm andis - ehk siis poolametlik ning avatum värvitoon, millest siis ka sellised kingad. Korraks mõtlesin musti lahtiseid ja madala kontsaga, kuid tundus, et tähelepanu läheks kõik valesse kohta. Koti valik oli suvaline - lihtsalt must ja väike pidi olema."


Mina oleksin kohe kindlasti valinud teised jalanõud. Kingad ei ole lastega mitte üks teps praktilised. Hommikul on mul ühe käe otsas üks laps ja teise käe otsas turvahällis beebi ja turvahällis beebi kaalub terve varanduse! Ja kui mõni hommik on vaja veel lasteaia hoovis preiiga võidu joosta... Niiet ma oleks valinud kindlasti madalad jalanõud, nii oleks ka kogu riietus minu meelest natuke igapäevasem olnud. Lisaks ei meeldi mulle kontsadega autot juhtida, tavaliselt on mul sel juhul madalad jalanõud autos kaasas.
Teise asjana oleksin ma suure tõenäosusega valinud erksamat värvi koti, et natuke värvi riietusele lisada, sest noh... jakk on beež, püksid on beežid ja kingad on ka kreemikad. 

Kaltsukast:
Jakk: Soome kaltsukast
Pluus: Keila turu kaltsukast
Püksid: Leiupood


5 comments:

  1. Seni parim komplekt, mis siin blogis on olnud....raudselt.

    ReplyDelete
  2. Mulle niii meeldib see riietus!! Nagu on sinu stiil, aga veidi teistsugune ka. Mõistan, et lastega on see kontsade kandmine täielik risky business, aga kiitus su abikaasale!
    Selle komplekti põhjal ootan juba täitsa, et ta selle seitsme päeva väljakutse ka vastu võtaks ;)
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Homseks on igatahes riided ootamas :)

      Delete
  3. siukseid pükse tahax kyll...:PP

    ReplyDelete