06 September 2015

OOTD: 31.08.2015

Mõni postitus tagasi kirjutasin enda õel Soomes külas käimisest, siis nüüd tuli tema nädalaks Eestisse. Võtsin lapsed kaasa ja vurasime koos õega nädalaks Saaremaale vanemate juurde "suvitama". Jutumärgid seetõttu, et suveilmadest oli asi üsna kaugel, enamus päevadest sadas vihma ja viimasel hetkel kaasa haaratud lühikesed püksid jäidki kohvrisse. Kõik muu kaasa pakitu leidis aga ohtralt kasutust, sest kui ma ise olen selline, kes ka kaheks päevaks kodust lahkudes suure kohvri kaasa pakib, siis õe pisikesse autosse mahtus lisaks vankritele ja muudele laste ja õe asjadele väga minimaalselt. Niiet riietus, millega Saaremaale sõitsin oli ka üsna üks-ühele outfitiga, millega eile koju naasin.
Ja kuna eile oli mu sünnipäev, siis koju jõudes ootasid mind lilled, tort ja kaks kätt ümber kaela :) Lisaks oli ta mulle vahva mängu ette valmistanud, niiet pidin vihjete järgi maja pealt ülesse leidma Paavli kaltsuka kinkekaardid, kokku 60€ väärtuses, niiet nagu abikaasa ütles, siis isegi kui raha pole, siis kaltsukatesse saan ikka. Ettenägelikult on need 5euroste kinkekaartidena, nii ei teki olukorda, kus peaksin asju lihtsalt ostma, et mingi suurem summa kokku saada, sest nagu kinkekaartidega ikka, siis väiksema summa puhul raha tagasi ei saa. Millal ma esimese käigu ette võtan, ma veel ei tea, aga arvatavasti peale seda, kui olen lasteriietes suurema sorteerimise teinud. Siis saan üleliigse Paavlisse viia, sest nad võtavad ka riideid vastu ja arvatavasti on lastele ka ühtteist soojemat juurde vaja. Sellest aga mõni teine kord :)


Kaltsukast:
Püksid: Leiupood
Jalanõud: Paavli kaltsukas
Pintsak: Soome kaltsukast
Kott: Keskväljak 12a, Keila

4 comments:

  1. Nii ilus riietus! Kust pärineb see imeline käevõru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Käevõru on õe ehtelaekast endale "pätsatud", algupärast pärinevust ei tea :)

      Delete
  2. Aaahhh, nii ilusad püksid! Täpselt siuksed, mille juurde teisi riideid kombineerides saab kas mõnus igapäeva outfiti või siis väga kihvti pidulikuma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need püksid on tõesti ühed universaalseimad mu riidekapis. Vaikselt üritan üldse oma riidekapist neid asju, mis on küll ilusad, aga mitte millegagi kokku ei sobi ja seetõttu kandmata jäävad, kapist välja visata :)

      Delete