30 November 2015

Mida kanda jõulupeol? - lihtne ja ametlik

Eelmine aasta tegin ma koostöös Leiupoe ja Repeatiga seeria "Kleit jõulupeole kaltsukast" (tagasihoidlik nude, pilkupüüdev peokleit, klassikaline must). Toonane seeria oli pidulikule jõulupeole suunatud, meie kõigi jõulupeod ei ole aga sugugi filmidest nähtud glamuuri täis, teinekord on need hoopis hästi kodused kanname-lumememmega-kampsunit-peod, niiet see aasta lähtun jõulupeo riietuse teemale veidi teisiti - üritan teieni tuua komplekte nii koduse jõuluistumise kui ka pidulikuma peo jaoks. Lisaks panen ma sellel aastal kõik komplektid kokku enda kapis leiduvast, kuna mu kapi varud on aga piiratud, siis kõrvutan selle fotoga,  mis google abil veidi ideaalsemaks tuunitud.

Esimene komplekt - mustad teksad, valge pitspluus ja must pintsak kuldsete kingade ja kollase massiivse kaelakeega, lisaks pisike must peokott, on pigem ametlik kui pidulik ning sobilik näiteks päevaseks firma kontoripeoks.
Minu jaoks on see komplekt veidi liiga tagasihoidlik ja igav, niiet ideaalis valiksin hoopis punased kingad ja suure punase kaelakee ning võõpaksin huuled punaseks.





No comments:

Post a Comment