14 May 2016

OOTD: 14.05.2016

Järjekordne tõestus sellest, et kui ennast ise ilusana tunned, siis paistab see ka teistele nii fotodelt välja. Oma osa oli ehk selles, et pildistamise ajaks ei olnudki vaja kusagile rutata, lapsed olid vanaema juurest mulle tööle vastu sõites magama jäänud, niiet ei olnud ka kedagi, kes šokolaadiste kätega kalli tegema tuleks (ja paraku sellega ka outfitile oma jäljed jätaks). Igatahes ma ise tunnen küll ennast täna kuidagi eriti muhedalt ja loodetavasti paistab see fotodelt ka teile välja.
Hommikul olin riidekapi ees veidi nõutu, mida sellise igava ja halli ilmaga selga panna. Miski ei tundunut kapi uksi lahti tehes see õige ja siis ma teadsin, kui midagi selga panna ei oska, siis tuleb pöörduda kindlate ja alati toimivate variantide juurde. Teksade ja halli-valge kombo on küll midagi, mis alati töötab (ja tuleb välja, et ka väga turgutavalt enesekindlusele mõjuda võib).



Kaltsukast:
Pluus, teksad: Aarete Laegas



1 comment:

  1. Väga ilusad pildid ja mõnus outfit. Mulle väga meeldib see pluus, jäi juba varem silma, kui sa selle ostsid. Selline sõnum peaks mul 24/7 kirjas olema:)

    ReplyDelete