13 June 2016

EBA 2016

Ma mõtlesin, et kas ma enam kirjutangi blogiauhindade üritusest, enamik tegid seda juba eile hommikul või äärmisel juhul said mõtted kirja õhtuks. Aga no ma lõpuks leidsin Õhtulehe galeriist foto, kus ma näen täitsa võiks öelda isegi et ilus välja. Ma olin siin õnnelik, et kiiresti kodus paar pilti enne üritust lasin teha, sest enamikul piltidel, kus ma figureerin olen ma noh, mitte kõige paremini õnnestunud.

Üritusest endast, siis tore oli näha, et eelmise aasta apsakaid oli hoolega parandatud. Mulle meeldis, et toit ja jook ei olnud ühes kohas, vaid pudelid olid kõigil laudadel ja suupisteid ringi liikudes jagati, niiet ühe ampsu pärast ei pidanud teise ruumi otsa trügima. Seda et ruum liiga väike oli sai Mari-Leen juba isegi aru, aga teine asi, mis mind häiris oli peo lõpp. Just see, et nii kui auhinnad jagatud ruum tühjaks vajus. Ehk oleks aidanud, kui poleks seda lauset "sellega on peo ametlik osa lõppenud" olnud? või oleks võinud veel mingi väikese tegevuse lõppu planeerida võinud, sest ma just oleks tahtnud pärast kohtade jagamist minna osasid blogijaid õnnitlema ja läbi selle juttu tegema.

Kuigi ma plaanisin viimase rongiga koju tulla, siis tekkis spontaanne plaanimuutus ja ma otsustasin ka järelpeole minna. Ma ei taha öelda, et see viga oli, aga ma tundsin ennast võõrkehana. Käisin viimati klubis 5 aastat tagasi ja ausalt, järgmiseks 5 on küll isu läinud - rõvedalt nillivad mehed ja liiga palju joonud inimesed pole minu jaoks. Õnneks Manjana mingi hetk tutvustas mulle hoopis Tallinna pubisid, kus vaikselt hommikuse rongini tiksuda. Nii ma lõpuks kell 7 koju jõudsingi. Enda silmadele tundub praegu seda lugedes nagu oleksin öö läbi hirmsasti pidutsenud ja joonud, tegelikult ma alkoholi vaevu puutusin.


Sekkarileiud blogiga kandideeris ma moeblogijate valdkonnas, maandusin suurepärasele 6ndale kohale 213 häälega. Suur kniks ja kummardus, ma poleks päriselt ka arvanud, et üle kahesaja inimese ei pea mu blogi mitte heaks, vaid paremaks kui teisi selle valdkonna tegijaid. Aitäh!
Teise koha tõin ma koju aga hoopis remondi- ja sisustusblogides Meie Kodu Lugu pesakesega.

Õhtuleht/Mari Luud
Kaltsukast:
Kleit: Like Twice

Pintsak: Aarete Laegas

7 comments:

  1. Miks nii paljud ilu- ja moeblogijad seda üritust boikoteerivad ja ennast üles ei andnud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei oska vastata, sest ma ei ole ju üks neist. Jutte selle ümber on erinevaid, näiteks et nad peavad ennast ja oma blogi nii palju paremaks ning neil ei kõlba vähem tuntud blogijatega koos võistelda. Aga tegelikult ma tõesti ei tea. Mõni ma usun, et ei pannud ennast kirja ka puhtalt seetõttu, et antud kuupäeval ei saanud kohale tulla ja teadis seda juba varakult ette.

      Delete
  2. Palju õnne kahe auhinna puhul! (:

    Natuke teisest teemast.. kas sa oleksid nôus tegema ühe pika posituse nendest kasutatud asjadest, mis sa lastega oled kasutanud? Kuna ma ise olen beebiootel ja juba varakult môtlen, mida osta kasutatuna ja mida uuena. Riided ja jalanôud saab suuremas osas kasutatuna osta, aga kuidas suhtud kasutatud 3 ûhes vankritesse? Môtlen neid tavalisi Poolakaid. Kummuti ja voodi ehk leiab ka kasutatult, aga sinna sisse kuuluv nagu madrats ja voodipesu jne. Ja kôikvôimalikud muud asjad, mida esimese lapse puhul vaja läheb? Ma muidu ei küsiks, aga kuna sa vähesel määral oled lastele leitud riideid ja mänguasju blogis näidanud, siis môtlesin, et ehk sa oleksid nóus tegema úhe suurema posti laste asjade teemal (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtan lähiajal plaani :)

      Delete
    2. Millal seda postitust oodata võib? (:

      Delete
    3. Proovin täna valmis kirjutada kui lapsed on magama läinud :)

      Delete