22 June 2016

Väljakutse: kleit 1 euroga! - tulemused

Täpselt kaks nädalat tagasi kuulutasin välja esimese (ja kindlasti mitte viimase) väljakutse oma blogis - leida kaltsukast 1euroga või odavamalt kleit. Mul on hea meel, et lisaks minule teist veel mõned osa võtsid, aitäh! Kui kellelgi on järgmiseks väljakutseks ettepanekuid, võite kommentaarides teada anda. Ja nüüd ilma pikema jututa teiste leiud :)

Triinu kleit, mis ostetud 1euro eest Pärnu kaltsukast (fb-s Pärnu Riidepood). "Tavapäeval see kleit muidugi 1 euro polnud, aga nad teevad pea iga kuu 1-euri päevi, kus kogu kaup 1 euro."

 Manjana kleit Keskturult, hinnaga 50 senti.

Meriti kleit Saaremaalt Kaarma kaltsukast

2 comments:

  1. Jäin seekord hiljaks ja tulemuseta, aga proovin siis tulevastele challengitele jaole saada :)
    Lõpuks oli eile üle pika aja aega ning finantsi kaltsukas käia ning otsisin ka seda maagilist ühe-eurost-kleiti. Humanas on üks allahinnatud asjade nurk küll, kus kõik esemed maksid 1€, välja arvatud kleidid :D Need olid 2€! (Ega nad ka lollid ei ole, teavad, et praegu suvekleidid kaubaks lähevad :D ) Mina oma maitse järgi aga ei leidnud sealt kleidivalikust küll ühtegi, mis selga sobiks panna; pigem olid kõik mingid halva karnevali kleidid. Täna läks aga kirbuturul õnneks ning vähemalt ühe seeliku leidsin ühe euroga, see juba pool kleiti :) https://i.imgsafe.org/ff86cd29de.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seelik on ju täiega cool kraam. Kannaks isegi :)

      Delete