03 January 2017

OOTD: 03.01.2017


Terve igaviku (täpsemalt septembri keskpaigast) ei ole siia jõudnud mitte ühtegi outfiti postitust. Ja ometi on need mu enda ühed lemmikud. Aga mul tõesõna on väga raske leida aega, et oma riietust tööpäevadel pildile püüda, kõik see valge aja puudumine ja muud jutud, no ja nädalavahetused on mul enamasti lastega üsna kodused. Aga praegu on mul veel uue nädala alguseni puhkus ja proovin siin lisaks pikkadele unedele, pisiremondile ja paljudele raamatutele ka mõned riietused ruttu fotole püüda. Lisaks on mul õde reedel külla tulemas, niiet saan talle ka fotograafi rolli peale sundida.

Nüüd aga tänase riietuse juurde. Fotol näha olev vahepeal küll asendus retuuside ja vana maikaga, sest nagu ma ees pool juba kirjutasin, siis üritan selle nädala jooksul mingeid pisikesi asju kodus ära lõpetada, mis on terve igaviku veninud (praegu on käsil aknalaudade peitsimine ja lakkimine). Seni kui värv vahepeal kuivas lippasin Keila postkontorisse viimaseid uue aasta tervitusi posti panema ja Sõbralt Sõbrale poodi. Viimasesse muideks tasub oma sammud laupäeval seada, sest siis on neil väljas uus kaup.


Kaltsukast:
Sall
Kindad
Mantel: Keila kirbukas
Kott: Teise Ringi Riided (Karja 17, Haapsalu)
Saapad: Uuskasutuskeskus

4 comments:

  1. Nii kihvt kooslus! Head värvid.

    ReplyDelete
  2. Ma käisin ka just laupäeval Sõbralt Sõbrale poes esimest korda. Skoorisin viieka eest poisile lasteaeda konnakujulise seljakoti ja vist uhiuued dinosaurustega pidžaamapüksid, tüdrukule sain kaks kleiti ja ühe särgi, siis veel 4 üliarmsat supitaldrikut ja lõpuks veel ka muinasjuturaamatu. Kokku viiekas!

    ReplyDelete