03 March 2017

OOTD: 01.03.2017

Hei!
Üle pika aja saan teid jälle outfiti piltidega kostitada. Mu viimased pildistamised on sõna otseses mõttes olnud 5 minutiga tehtud ja siis kiire sammuga rongile. Pooltel kordadel saab sedasi pildistades asja ja pooltel mitte nii väga.
Kolmapäeval oli meil mehega võimalus reaalselt üle mitme aasta koos kinno minna. Eraldi käime ikka üksjagu väljas, aga koos minna on alati keeruline, sest tekib see klassikaline lapsehoidmise probleem. See kord ulatas töökaaslane mulle abikäe ja vaatas paar tundi lapsi.

Käisime vaatamas Kosmose Imax kinos filmi Logan. Ulme ei ole kohe kindlasti minu teema, aga isa-tütre suhtele rõhumine mõjub mulle küll, niiet kerge pisara ma ikka poetasin. Samuti ei ole ma näinud eelnevaid Wolverine filme, aga see sugugi ei seganud, sest filmi saab edukalt ka omaette tervikuna vaadata.

Mis mu riietusse puutub, siis läksin ma kinno otse töölt. Neid valgeid teksaseid ei ole ma kandnud alates oktoobrist kui praegusele töökohale läksin. Töö juures on mul teine kord vaja matil lapsega võimelda või pritsib õues mõne ratastooli rataste küljest pori üles, aeg-ajalt juhtub mõni toidutaldrik ümber minema ehk valged teksad ei ole tegelikult sugugi praktilised. Samas ma peale tööd veedan enamus aega kodus oma väikeste lastega, kellel võib samuti taldrik ümber minna või kes tahavad et ma põrandal roomaks, niiet nii need püksid seisidki kapis. Üks hetk aga hakkasin mõtlema, et nii need lõpuks näiteks ei mahugi mulle enam jalga või mingi hetk enam ei meeldi, kes teab. Mille jaoks need mul siis ikka on kui mitte kandmiseks. Pusa on aga viimaste päevade ost Humanast kui Raikoga koos tegelikult temale riideid shoppamas käisime. Maksis 7€ ja on seest hästi pehme ja mõnusalt fliisine.
 

Kaltsukast:
Pusa: Humana
Teksad: Humana
Jalanõud: Paavli kaltsukas
Seljakott: Balti jaama välisletid
Mantel: Keila kirbukas
Sall

6 comments:

  1. Sa oled ilus inimene, Sa võiks täielikke kaltse ka kanda ja need pildid oleks ikka kenad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Kuigi kui meie majablogisse vaadata ja ma mingite värviplekiliste riietega olen, siis küll erilist ilu ei kiirga. Ma tundun endale alati ilus lakitud küüntega, isegi kui riided on suvakad ja meiki üldse pole.

      Delete
  2. Kas sa oled jälle lapseootel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jälle? Viimasest rasedusest on pea 2 aastat, ei ole vist väga jälle. Aga ei, ma ei ole hetkel rase.

      Delete
    2. Häh, kui imelik asi mida küsida.. Mina küll ei arvaks kuidagi - võib-olla kui siis rääkida sellest nö. rasedate ilust - et särad, aga õnnelik inimene ju särabki! :)

      Delete