15 March 2017

OOTD: 15.03.2017


Ma mõtlesin, kas tänast outfiti postitust mitte homseks jätta, sest vahel ei kuule minust siin blogis kaks nädalat midagi ja siis korrapealt kaks postitust samal päeval. Aga mul on mingi hull kevade tuhin peal. Kevad kusjuures on mu vaieldamatult lemmik aastaaeg - peamiselt seetõttu, et talv ei meeldi mulle üldse. Ma muutun talvel uimaseks ja vaevlen energiapuuduses, millega mõnikord kaasneb ka tigedam meeleolu, aga nii kui õhus on kevadet tunda, tuleb mul hunnikuga energiat ja ma kodus muudkui mässaks - küll ehitaks ja tõstaks tubades mööblit ringi, küll pistaks juba seemneid mulda ja prooviks siit-sealt riisuda ja siis ma tahaks igal pool käia ja teha. See, kas ma jõuan on muidugi iseasi.

Täna oli nii ilus kevadine ilm, et ma ärkasin juba mitu tundi varem ja ei läinudki enam magama, tegin hoopis ahju ja pliidi alla tule ja vaikselt blogisin. Kell 7 paistis juba hommikupäike aknast sisse ja mina mõtlesin, et ilmad on juba nii soojad, et ehk suudan jälle jooksmas käima hakata. Ma talvel ei suuda üldse trennis käia. Esiteks eelpool kirjeldatud põhjus, et mul ei jagu energiat, teiseks ma lihtsalt ei raatsi õhtusest lastega koosolemise ajast trenni minna, sest kui ma jõuan töölt koju kell 6 ja siis trenni läheks, siis millal ma oma lapsi näen? Pärast nende uneaega ma talvel aga küll kuhugi trenni ei jõua, ajaliselt veel ehk, aga ma tavaliselt lihtsalt ei jaksa siis enam. Ma ei tea, kuidas teised inimesed oma pereelu ja trenni planeerivad... Igatahes nüüd kui õhtuti on kohe varsti-varsti kaua valge, siis saab jooksutiirule veel pärast laste uneaega ka minna. 

Tegelikult ma ei plaaninud üldse sel trenni teemal nii pikalt kirjutada, vaid pikk sissejuhatus sellele, et ilm oli kevadine ja riietus tuli ka kevadine. Isegi päikseprillid panin ette ja mu optilised päikseprillid on muide üks parimatest ostudest üldse ja need ei olnud isegi hingematvalt kallid. Ma muidu varem ei kandnud päikseprille sisuliselt üldse, sest ma tundsin end kohe kohutavalt ebamugavalt kui ma inimeste nägusid ja silte ja tänavanimesid udukoguna nägin, rääkimata siis suvel päikesega auto juhtimisest. Ma kusjuures alati arvasin, et optilised päikseprillid on kitsa metallist raamiga , noh, umbes nagu mu isal autos on. Ja need ei ole sugugi sellised, mida ma kanda tahaks. Kui ma aasta tagasi endale uusi prille tellimas käisin, siis nii poole sõnaga uurisin optiliste päikseprillide kohta ka ja ma üllatusin väga positiivselt nende välimuse ja mõistliku hinna üle ja no ausalt, päiksepriilide kandmine ja samal ajal asjade nägemine on suur asi!

Kaltsukast:
Mantel - Keila turu kaltsukas
Seljakott - Balti jaama turg
Pusa - Humana
Kleit - Uuskasutuskeskus

4 comments:

  1. Hei! Kust sa optilised päikeseprillid ostsid ja mis nende hind oli? Ise olen lasknud tavaliste päikeseprilliraamide sisse optilised tumedad klaasid panna ja see pole üldse odav lõbu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ostetud umbes aasta tagasi Instrumentaariumist. ostsin korraga nii uued tavalised prillid kui päiksekad ja sedasi sain päikseprillide eest 50% alla. Ma täpset hinda ei tea, aga vist sinna 100euro kanti olid päiksekad. Samas neid nö raame oli seal erinevas hinnaklassis, niiet ma usun, et veidi odavamalt saaks ka. Või ehk on neil mingeid pakkumisi, kindlasti tasub uurida paarist erinevast prillipoest ja enda jaoks sobivaim variant leida.
      Mis hinnaklassi see sinu poolt tehtud variant jäi?

      Delete
    2. Mul olid optilised päikeseprillid juba krooni ajal ja siis need maksid tõesti väikese varanduse, tundub, et need on nüüd veidi odavamaks läinud ja valik on suurem, viimased, mis ma ostsin, olid vist ca 250 eur kokku, st oleneb, mis hinnaga sa päikeseprilliraamid saad ja kõik prilliraamid (liiga kumerad, liiga suured) ei sobi, kõige odavamad tumendatud optilised klaasid olid vist juurde ca 60 eur paar, aga kui ostad kumerad raamid, siis läheb klaaside hind palju kallimaks ja kui tahad korralikumaid klaase, mingite spetskatetega, ka tuleb hinnas kohe juurde ja oleneb ju ka miinuse suurusest (mul ei ole suur). Nii et kallis lõbu, aga enam teisiti ei kujutagi ette :-) Lisaks, kuna ma ostsin tavapäikeseprillid ja lasin tavaklaasid välja võtta ja optilised klaasid sisse panna, siis see veits muudab raamide kuju ja neid tuleb aeg-ajalt kohendamas käia poes, et hästi istuksid.

      Delete
    3. Ma valisin jah nii klaasid kui raamid sealt odavamate seast. Igatahes odavamad olid nad küll kui tavaprillid, sest viimastel olen ma ka valinud neid erinevaid katteid, sest ma olen kogu ärkvel oleku aja üldiselt prillidega, aga päikseprille kannan ma siiski vähem, aga tõesti, enam ei kujutaks ilma päikeseprillideta olemist ettegi, sest enne optilisi ma sisuliselt aastaid ei kandnudki p'ikseprille (ainult autoga sõites panin päikseprillid vahel veel teistele prillidele lisaks ete :D ).

      Delete