09 June 2017

Blogiauhinnad: mida selga panna?

Enamikel blogiauhindade üritusele minejatest on enda riietuse paika pannud, mina otsustasin, et midagi spetsiaalselt ei osta, vaid valin riidekapis olevatest riietest. Riietus, vähemalt eelmise aasta põhjal, varieerub teksapükstest ballikleitideni. Ma eelistaks sinna vahele jääda. Samuti ei saa mul olema juuksuri poolt tehtud soengut ega meiki, teen kas lokid või sirgendan kodus ja kerge meigiga saan ehk ka sellel tasemel, et päris piinlik ei ole hakkama. Ehk üritan asja mitte suuremaks mõelda kui on. Aga ma ei suuda otsustada, millist riietust kanda, aidake valida!

Valisin enda riidekapist välja 3 riietuse kandidaati ja pildistasin nad üles. Ma olen fotodel meikimata ja need ei ole mingid sätitud fotod, vaid kiired klõpsud peale tööpäeva lõppu, lihtsalt andmaks teile valikutest aimu. Samuti ei ole ma lisanud siia mingeid ehteid ega õigeid kingi, aga jumpsuidi ja musta kleidiga tuleks kontsakingad, valge kleidi puhul kaaluksin neid samu rihmikuid ka. 

Ma natuke lootsin, et kui fotod teen, siis ise pilte vaadates tunnen, et vot see on õige valik (eelmine aasta valisingi nii, et tegin kahest variandist foto ja siis nende põhjal vaatasin kumb paremini istus seljas). Aga mulle tundub, et fotol ja proovides meeldisid mulle enim erinevad riietused. 
Aidake valida, mida teie valiksite?

14 comments:

  1. Valge kleit oleks äge minu meelest ;)

    ReplyDelete
  2. Valge kleit oleks äge minu meelest ;)

    ReplyDelete
  3. Jumpsuidi valiks hetkel, kõik istuvad hästi. Võib otsustada samal päeval, mis sel korral kõige enam kõnetab. ��

    ReplyDelete
  4. Valge! või siis jumpsuit :)

    ReplyDelete
  5. Te ei tee asja üldse lihtsaks, kui nii tasavägiselt arvamust avaldate :D

    ReplyDelete
  6. see esimene ja viimane must on sellised kenad valikud, mis sobivad ka kehvema figuuriga inimesele, pane see valge ja su parimad küljed on kenasti esile toodud :)

    ReplyDelete
  7. Valge kleidi pealt lugesin väikest pilti vaadates kõigepealt tõsimeeli: "Veidi peast soe." Mõtlesin, et päris tuus kleit, julge ja blogijalik valik ju :D Ja mis need NY tähendavad, see mingi eestlaste Nymf bränd või mis ta nüüd oligi, kindlasti Tali poes müügil, siuke hipster värk. Siis alles hakkasin mõtlema, et that's too crazy... ja tegin pildi suuremaks! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinu kirjeldatu oleks küll üks eriti äge kleit :) Minul on tegemist siiski River Islandi kleidiga, mis Paavli kaltsuka e-poest ostetud.

      Delete
  8. Kas esimene või kolmas.

    ReplyDelete
  9. Valge kleit kontsakingadega

    ReplyDelete