31 March 2013

Telliskivi kirbuturg ja uus kott

Päris raske on, kui peaaegu miski riidekapis leiduvast selga ei mahu ja poodides ringi käies tuleb oma tavapärase suuruse asemel valida midagi palju suuremat. Probleem ei olekski ehk nii suur, kui ma oma uusi mõõtmeid õigesti hinnata oskaks ja igat asja proovima ei peaks või kui lõpuks leitud sobiva suurusega ese seljas nii imelikult ei istuks. Aga kui riietega on keeruline, siis tuleb heita pilk kottidele :)
Must kott pärineb 16. märtsi Telliskivi kirbuturult. Parajalt suur, et mahutada ära A4, aga piisavalt väike, et mitte jätta muljet, et kogu oma elamist kaasas tarin :) Hind oli 5€.
Tegelikult ma lootsin leida kevadisi ja suviseid jalanõusi ja kuigi midagi ikka leidus, siis suuremalt osalt oli silmahakanud paaril vale number. Aga ma vist oleks nõus ka sellel kirbukal ainult sealse mõnusa õhkkonna pärast käima ilma midagi ostmata. Mõned pildid all pool kirbukast ka.

It is actually really hard if almost nothing you have in your closet fits you and while doing shopping you need to find bigger sizes than usual. The problem wouldn't be this big, if I could estimate my size right so I wouldn't have to try every single item I want. But when times with clothes are hard, I turn my eyes to hand bags. 
Black purse is from Telliskivi flea market, that was held at 16th of March. It is just large enough to fit A4 format paper, but small enough to not leave ideas like I am carrying all my stuff with me. It was 5€.
I was hoping to find spring and summer shoes actually, but all the shoes I liked, had the wrong size. Honestly I would be happy to take part of that flea market just because of the atmosphere there only without the need to buy anything. Few pictures down below as well.









1 comment: