06 September 2011

Sünnipäev, pildistamine rannas ja kihlumine!

Nimelt oli mul eile sünnipäev - selja taha on jäänud teismed ja teretulemast 20!

Viimati pidasin ma oma sünnipäeva nii, et kedagi kutsusin, kui olin mingi 12 äkki. Kuna oli ikkagi juubel, siis otsustasin, et paar inimest võiks kutsuda ju. Igatahes ma sain hästi armsad kingid: muidugi hunnik lill (kollased, juhuu), lilleline vihmavari valge pitsiga, Loitsukelleri kinkekaart, soojad kallistused, käepigistused, smsid... Aitäh teile!


Eile peale kooli helistas elukaaslane ja uuris, millal koju jõuan :) Kuna talle ei sobinud, et ma nii vara jõuan, siis läksin kodust läbi, võtsin fotoka ja muud asjad ja läksin Kloogale randa pildistama. Plaan pildistama minna oli ammu ja kuna hetkel fotokal on välk katki, siis oligi vaja oodata päikselist ilma nagu eile.

Randa jõudes tahtsin ma leida mingit eraldatumat ja vaiksemat kohta (soe ilm oli rahva randa meelitanud), niiet kõndisin ikka päris pikalt piki randa (kogu imeliku arsenaliga, mis kaasas oli: tool, statiiv, vihmavari, spordikott). Leidnud sobiva koha, lasin fantaasial lennata.




Kui ma lõpuks koju jõudsin, siis ootas mind ees suur üllatus: toas põles 200 küünalt, muusika mängis, uksel ootas tema, ülikond seljas, 20 kollast lille, tort, vann... Siis ta ütles, et tal on mulle kingitus ka - ma oma meelest olin juba saanud parima kingi. Ja siis oli kõik nagu filmis - ühele põlvele, küsimus, sõrmus...


Ilmselgelt ma olen seitsmendas taevas, kuid kahjuks sõrmusest pilti hetkel pole, kuna lasin tsipa väiksemaks teha ja saan homme kätte. Aga selle lisan siis järgi!



As I have now not Estonian readers also I write a little bit in English too (with mistakes, obviously). I had birthday yesterday - 20! This year I actually invited some guests (last time I did it was when I was 12 or something like that). I invited only few people and I am glad that most of them came.
I got really amazing gifts: colorful umbrella with with lace. I just love this umbrella, so romantic. Also got gift card, a lot good wishes, handshakes, hugs, flowers....
Yesterday, when my schoolday was almost over he called me and asked when I come home. His reaction was something like: so soon... So I knew that he planned something.
I went home, took photo camera, chair, bag and other things and went to the beach to take same photos...
When I came back:
there where candles everywhere, he wore suit, there were yellow flowers, cake, bath... It was really beautiful and then he said, that he has gift for me (I thought, that everything is already amazing) and then everything were like in a movie. So, I am engaged now!
Ring was little big for me, so I can`t do picture today. I get it back tomorrow, then I add picture.
Of course I am so happy! :)

2 comments:

  1. Me oleme ilmselgelt võhivõõrad, aga sattusin juhuslikult ühest blogist sinu blogisse ning sirvisin seda.. praegu jõudsin selle postituseni ja siiralt see tundus nii armas.. naeratasin siin omaette. Palju õnne on vist juba hilja öelda.. aga siiski :) Tundub nagu tõeline muinasjutt!

    Ja muidugi on su blogi väga mõnus, sekkarid on ka minu lemmikud!

    Marili

    ReplyDelete
  2. No õnne pole vast kunagi liiga hilja soovida :D Igatahes suured tänud nii südamliku kommentaari eest :)

    ReplyDelete