31 October 2013

Leopard print vest

Seda, et loomamustrid on hetkel moes, teavad vist kõik, kes vähegi moemaailma jälgivad. See oli piisavaks ajendiks otsida välja kolm aastat tagasi Keila Sõbralt Sõbrale poest ostetud poolvarrukatega leopardimustriline mantel. Elasin toona kohe poe kõrval ning käisin seal väga tihti ning see oli üks kiiretest emotsiooniostudest. Reaalselt olen seda mantlit kandnud täpselt kaks korda kolme aasta jooksul, sest sügisel jäi ta kuidagi naljakas ning tundus too much. Talveks oli aga liiga külm. Nüüd otsisin selle kapist välja ja otsustasin selle vestiks ümber teha - lõikasin varrukad maha ja õmblesin voodri uuesti kinni. Tulemus on vestina palju parem ja kannan seda kindlasti rohkem kui mantlina. 
Kuidas see teile rohkem meeldis, kas vestina või mantlina?

Animal print are really hot right now, so decided to dig up my leopard print coat. I bought it from Keila Sõbralt Sõbrale second hand three years ago, but I wore it only 2 times. I decied to do a little makeover to it. Now it is furry leopard print vest and it looks so much cooler. I can't wait to show it off .
What do you think about my DIY? 



2 comments:

  1. Ma oleks niii tahtnud pilti sinust selles mantlis ju!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muidugi oleksid ja siis vaikselt pihku itsitanud :) Ilusa pildi tegemine tegelikult ei olekski vast probleem olnud - fotodel jäävad ju asjad petlikud, aga reaalis seljas oli see ikka... noh, blähhh.

      Delete