02 December 2013

Kaltsukas: Komisjonipood KOMKA

KOMKA Komisjonipood (Rüütli 35, Pärnu) avas uksed alles hiljuti, nimelt 26. oktoobril. Pood töötab rendi süsteemi põhimõttel - pood rendib inimesele kokkulepitud perioodiks boksi, hinnad määrab inimene oma kaubale ise. Kui aeg läbi, siis soovi korral pikendatakse rendiperioodi või tullakse oma müümata jäänud asjadele ja rahale järgi. Nii lihtne ongi!
Soovi korral saab müümata jäänud asjad ka poodi annetada, kust need edasi abivajajateni toimetatakse. Kohe-kohe on neil algamas ka heategevuslik kampaania, millega aidatakse eluraskustesse sattunuid. Niiet, kui teil kodus asju, mida ise ei vaja, aga mille saaks pood heategevuse raames maha müüa või edasi annetada, siis nüüd on paras aeg need kappidest välja otsida ja KOMKAsse viia.
Lisaks kasutatud esemetele leiab poest ka käsitööna valminud vahvate mustritega villaseid sokke, samuti uusi ehteid, aksessuaare ning aeg-ajalt sekka ka uut kaupa erinevatest välismaa poodide outlettidest. Minge vaadake ise täpsemalt järgi. Kui elate aga Pärnus kaugel (nagu mina), siis teile on suurepärane lahendus - nimelt KOMKA saadab kaupa ka Smartpostiga.
Hoidke silm peal poe facebooki lehel, sealt leiate fotosi uuest kaubast, poe tegemistest ja varsti ilmub sinna ka info heategevusliku kampaania kohta.
Nüüd näitan aga pluusi, mille nende poest ostsin:


Recently new commission shop KOMKA opened its doors in Pärnu. Store rents selling space for limited time, items owner does the pricing. When renting time is up items owner has a choice to prolong the selling time or collect his/her stuff and money.
Or there is other option - donate unsold items to the shop, where they find a way to the person in need. Soon they will have charity campaign, so if you have items you don`t need, but somebody might need, then take these to KOMKA.
Beside used clothes. shoes, bags etc. you can find handicraft and sometimes new jewelry and accessorizes.
If you life war from shop, then good news for you are, that they send items with Smartpost also.
Go check out their facebook page where you can find photos of merchandise, info about shop.
Oh, and on the picture above you can see beautiful lace blouse I bought from this shop.

4 comments:

  1. Õnneks ma elan pärnus ja lähen seda kohta lähipäevil uudistama!

    ReplyDelete
  2. Kuidas sa selliseid pilte teed?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valin sirge tausta, mis oleks pluusi värvidest totaalselt erinev (blogi facebooki fotolt on näha) ja photoshopis kustutan tausta magic wand tool´i abiga ära. Ääred jms pisivead käin kustukaga üle. Youtubest leiab päris mitu näidet, kui otsingusse magic want tool kirjutada.
      Loodan, et oli abiks :)

      Delete