10 January 2014

Beebipidu

Mariette oli kutsutud täna koos emme-issiga valda beebipeole. See on esimene aasta, kui Keila vald sellist üritust korraldab. Ma juba jõudsin mõnele oma tuttavale varem poetada, et väga veider, et vald nö lusikapidu ei tee. Mariette oli natuke viril, sest pidu oli täpselt tema uneajal, aga seda arvestades pidas ta ennast päris ilusti üleval. Kokku oli kutsutud 50 beebit oma vanematega.
Kingituseks saime lille, kaante vahel sünnikirja ja Mariettele üks vahva kaisujänku, mis on kohaliku elaniku käsitöö. Jänku on lapse silmis populaarne ja võeti juba peo ajal tugevalt kaissu. Lisaks sai kooki ja kohvi/teed, aga meie pikalt istuma ei jäänud, laps oli nii väsinud, et ei tahtnud teda enam üleval hoida. Ampsu kooki mehe taldrikust kiiruga sain.
Valla poolt oli üritusel ka fotograaf ja seni kuni ootasime võimalust lasta perepilt teha, klõpsis Raiko mõned fotod:

We just came back from the party for babies born in 2013. This is first year our parish is having party like this. Mariette was little tired, it was exactly her sleeping time, but she was patient and behaved well. We got rose, birth certificate and cute little bunny made by local craftsman. Bunny is a total hit, she was hugging it entire party. In the party was also photographer who made family pictures, until we were waiting Raiko made some photos of me and baby:







Kaltsukast/ from second hand:
Kleit/ dress: Telliskivi kirbufestival/ Telliskivi fleafestival
Kingad/ shoes: Rõõmus kirbukas Keilas/ local flea market in Keila

No comments:

Post a Comment