28 January 2014

Christmas are not over yet

Kinkisime mehega jõuludeks tema õetütrele kaltsukatuuri, mille sisse käis ka väike pildistamine. Puhkasime rahulikult jõuludest ja aastavahetusest ning ettevõtmise leppisime kokku olnud laupäevaks. Kuna ma last kaasa tarida ei tahtnud, sest sellega oleks mul endal käed kinni olnud ning pealegi oleks ta süüa ja magada vahepeal tahtnud, siis vaatas teda rõõmsalt vanaema. See aga omakorda tähendas piiratud ajalimiiti, seega valisime külastamiseks välja kaks kohta: Telliskivi kirbuturu ja Leiupoe.
Helena on 12. aastane neiu, kellel oma kindel riietumisstiil veel väga konkreetselt välja kujunenud ei ole. Üldiselt eelistab ta kanda pükse ja riietuda eelkõige mugavalt. Ta ei ole eriline sitside-satside austaja, kuid ei taha välja näha ka otse trennist tulnuna.
Helenale riiete valimine oli omajagu raske. Ma hea meelega oleks tahtnud teda "proovima sundida" kirbukalt hunnikut asju, kuid seal kahjuks ei saa terve kirbuka peale kuhjata endale sülle sületäit asju ja neid siis proovima asuda. Mõningaid riideid me siiski proovimas käisime. Kokku ostsime talle kolm eset: müts, pluus ja kardigan (viimasest kahjuks mul fotosi pole). Kuna tegemist oli pereliikmega, siis oli kogu olemine vaba, niiet heitsin ka ise mõnele asjale pilgu peale ning kaks eset tõin endaga ka koju. Loodan neid teile homme näidata, nüüd aga kaks Helena ostu:

As a Christmas gift for my boyfriend’s niece we invited her to a second hand shopping tour that included taking some photos. As a date we agreed on last Saturday. We visited two places: Telliskivi flea market and Leiupood. 
Helena is a 12 year old girl, that doesn’t have a clear idea about her personal clothing style. Mostly she likes to wear trousers and feel comfortable. She isn’t big on ruffles, but doesn’t also want to look like she came from a workout. Picking clothes for Helena was quite hard – I would have wanted to make her try on many things from the flea market, but you can’t gather stuff from the whole market and then try them on. We managed to try on some things. Altogether we bought her three things: a hat, a blouse and a cardigan (sadly I don’t have any photos about the cardigan). As she is a member of our family, the whole atmosphere was relaxed and I had time to look around for myself. I brought two things home with me that I hope to show you tomorrow. Until then, here are Helena’s two purchases:








No comments:

Post a Comment