13 April 2014

Videopostitus: Tutvustav video

Ma lubasin esimest videopostitust juba üsna ammu, aga selle filmimine oli tunduvalt raskem kui ma arvasin. Ma ei ole ennast kusagilt videost väga varem näinud ja kõik tunuds nii veider - alustades häälest ja lõpetades miimikast. Lisaks filmisin ma materjali selle video jaoks mitu korda, sest mul sai kord kaamera mälukaart täis ning aku tühjaks, lisaks ärkas laps ülesse, niiet lõpuks ongi mul ikka osa materjali filmitud nii, et laps on taustal mängimas :) 
Igatahes ma loodan, et kui teile ei meeldi, siis vähemalt ei ole te esimese video kohta liiga karmid kriitikud. Ma plaanin millalgi oma kodu kohta eraldi videopostituse teha, niiet selle teema jätsin siit välja. Küll aga saab kuulda natuke mu lapsepõlvest ja perest, kuidas ma enda jaoks kaltsukad leidsin ja blogimisega alustasin. Nautige!


Filmitud materjalist video pani kokku mu elukaaslane.

10 comments:

  1. Väga tore video! Vaatasin huvi pärast su esimesed postitused uuesti üle ja minu meelest pole neil viga midagi. Ise olen bloginud, peamiselt küll oma tuttavatele, juba ligi 2 aastat ja ma ausalt arvan, et sinu alguse postitused on paremad, kui minu praegused! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käisin piilumas ja sinu pildid on ju täiesti OK, ära muretse :)

      Delete
  2. Väga armas tutvustav video, mulle väga meeldis :)

    ReplyDelete
  3. Mulle ka meeldis, et lõpuks see videopostitus tuli. Tekkis küsimus kui päris sotsiaaltöötajana kuskil vallas vms ei kujuta end ette, siis kellena kujutaksid ning kas on ka mingisugune plaan või idee edasi midagi õppida? Edu ja rõõmu pisitütre kasvatamisel! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sotsiaalvaldkonnas kujutaks ma ette ennast mõnes sotsiaalkeskuses, päevakeskuses vms koha sotsiaaltöötajana. Kui ma aga kooli läksin, siis oli mu soov tulevikus töötada perevägivalla ohvritega. Ma ei ole ka seda mõtet päris maha matnud, küll aga ei ole ma selleks nii väikse lapse kõrvalt valmis.
      Praegu olen ma tegelikult otsinud lihtsalt sobivat tööd, aga päris raske on mind motiveerida 300€ palga eest päev otsa lapsest eemal olema.
      Mul on tulevikus soov minna mööbli restaureerimist õppima, millal ma nii kaugele ainult jõuan on iseasi :)
      Aitäh!

      Delete
  4. Sa oled täpselt nii siiras ja kaunis inimene nagu ma arvasin. Tütretirts on ka imearmas.

    ReplyDelete
  5. Väga armas video :) Olen umbes aasta sinu blogi jälginud ning mulle väga meeldib. Olen ise ka suur kaltsukate fänn, niiet on põnev lugeda ja näha, mida ja mis hinnaga kuskilt leida võib. Elan ise Tartu lähedal ning peamiselt ongi minu shoppamiskohtadeks Tartu sekkarid. Nii et kui näen aeg-ajalt sinu postitusi erinevates Eesti paikades asuvate poodide kohta, siis tekib lootus, et äkki teed kunagi postituse ka mõne Tartu sekkari kohta. Oleks tore äratundmisrõõm, nähes enda lemmikkohti ning mida sina neist arvad. Palju palju edu sulle blogiga ja loodetavasti jätkub sul veel kauaks jaksu ja viitsimist sellega edasi töötada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on plaanis üks Eesti kaltsukatuur suvel teha. Aga ootan natuke soojemaid ilmasid ja seda, et laps kõndima hakkaks, siis on natuke mugavam, kui ei pea teda kogu aeg poes süles hoidma ja pakse riideid pealt ära võtma. Täpsemat aega ei luba, aga ehk juunis-juulis. Ise ka juba ootan :)) Pealegi olen Tartu omade kohta niiii palju head kuulnud.

      Delete