01 December 2015

OOTD: 01.12.2015

Ma kandsin seda kampsunit viimati siis kui raseduspilte tegemas käisin ja juba toona oli tal mul koju tassitud hoopis mõttega tast padjakate teha - teate küll neid kootud armsaid ilupatju, mille eest umbes 20€ küsitakse. Aga siiani on ta seisnud ja täna vaatasin, et oh, päris armas teine ikka, lisaks neid padjakatte kampsuneid on mul mõni veel :) 
Seelikut olen ka üsna vähe kandnud, käisin eelmine aasta jõulupeol sellega, aga siis oli ka rasedust juba nii palju, et läks üsna piiri pealt selga ja soojaks ajaks sai kapist ära pakitud, niiet tänase riietuse kaks põhieset on mõlemad asjad, mida ainult üksikud korrad kandnud olen.


Kaltsukast:
Kampsun
Sall
Seelik: Keila turu kaltsukas
Saapad: Keila turu kaltsukas
Kott: Keskväljak 12a, Keila

6 comments:

  1. Mulle tuli seoses sinu postitusega selline mõte, et sa võiks korraldada ühe laheda väljakutse. Näiteks võiksid osalejad teise ringi poodidest mingit kindlat looki või kindla ürituse jaoks sobivat looki või siis mingi a la 5 EUR eest saadud look jne väljakutse korraldada. Inimesed on erinevad ja võimalused samuti, oleks lahe näha, kuidas mingi konkreetne ülesanne inimesi inspireeriks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen selliste asjade peale varem mõelnud, aga pelgan veidi, et inimesed ei tuleks kaasa ja lõpuks sunniks ma seda ülesannet oma õe ja abikaasa täitma, et keegigi osaleks :)

      Delete
    2. Ma küll osaleks :) Olen välismaistes vlogides palju näinud nii kodukaunistamise kui ka riiete väljakutseid. Riiete osas oli näiteks selline, et osaleja otsis pinterestist mingi looki välja siis shoppas seda looki sekkarist. Aga lahe oleks, kui mitu inimest teeks sama looki.

      Delete
    3. Ma natuke "seedin" seda mõtet ja arvestan, et oleksid käpp. Niiet sina, sunniviisiliselt mees ja õde oleks juba kolm osalejat, polekski ju nii paha :D

      Delete
    4. Väga kift mõte, mina osaleks ka!

      Delete